Betaalmogelijkheden

Betalingen vinden plaats middels een veilige SSL-verbinding. Je kunt bij ons betalen met de volgende betaalmiddelen:

  • iDeal
  • BanContact/Mister Cash
  • Creditcard
  • Op factuur
  • Afterpay

Let op: voor betaling middels een factuur dien je aangemeld te zijn als zakelijke klant. Maak je vandaag een zakelijk account bij ons aan? Dan kun je de volgende dag op factuur bestellen. Wil je meteen bestellen? Voldoe dan de eerste bestelling met iDeal of Creditcard.   

Bestel je voor het eerst bij Cemex Trescon en ben je niet bij ons bekend? Betaal je eerste order met iDeal, Creditcard of AfterPay. Na deze eerste bestelling kun je bestellen op factuur.

Prijzen

Aangezien wij vooral leveren aan zakelijke gebruikers, tonen wij de prijzen op onze website altijd exclusief btw. Vanuit onze rol als importeur/distributeur tonen wij, wanneer je niet bent ingelogd, altijd bruto adviesprijzen. Wil je jouw eigen prijzen inzien, of ben je nieuw bij Cemex Trescon en wil je een aanbieding op maat ontvangen? Log dan in met je account, of maak een account aan.

Extra kortingen

Op de site kun je ook producten tegenkomen waar wél een korting getoond wordt. Dit zijn altijd producten die op het punt staan om te worden gesaneerd. Deze korting is voor iedereen van toepassing! Of je nu geen prijsafspraken hebt of al gebruik maakt van een standaard handelskorting, de extra korting is altijd over de netto prijs en geldt alleen voor bestellingen die via de webshop worden geplaatst.

Disclaimer kortingscodes

De kortingscodes van Cemex Trescon voer je in bij de checkout in het betaalproces en zijn hoofdlettergevoelig. Bij kortingscodes geldt de looptijd en de hoogte van de korting zoals aangegeven. Na de desbetreffende datum kun je geen gebruik meer maken van de kortingscode. De kortingen gelden enkel voor diegenen die hierover bericht hebben ontvangen direct van Cemex Trescon of via één van haar overige mediakanalen (sociale media, advertenties, e-mailmarketing). Kortingen die gebonden zijn aan mailadressen of debiteurnummers, mogen niet door anderen gebruikt worden. Indien er misbruik gemaakt wordt van de kortingscode, behoudt Cemex Trescon zich het recht om de korting te annuleren. Indien een klant reeds prijsafspraken heeft, zal enkel de hoogste korting geldig zijn. Wanneer een klant beide kortingscodes gebruikt, behoudt Cemex Trescon zich het recht om de laagste korting te annuleren. Aan onze kortingscodes kunnen geen andere rechten worden ontleend. Cemex Trescon behoudt zich het recht een kortingscode te allen tijde te beëindigen.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor cemextrescon.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaarstaat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)

AfterPay voert voor cemextrescon.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaarstaat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.