Bezorging

Bij bestellingen op de webshop geldt: voor 14:00 besteld, is dezelfde dezelfde dag verstuurd. Vaak wordt de bestelling dan de volgende werkdag uitgeleverd. Producten die niet op voorraad zijn worden altijd kosteloos nageleverd. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf een orderbedrag van € 150,00 exclusief btw. Voor orders tot € 150 euro exclusief btw gelden de verzendkosten van € 6,20 exclusief btw.

Uitzonderingen

Aflevermomenten op de Waddeneilanden, België of elders in Europa worden altijd nader besproken. Cemex Trescon levert enkel op werkdagen (maandag tot en met vrijdag).

Transporteur

Wij werken al meer dan 15 jaar samen met onze vaste transporteur Bode Scholten Transmission te Zoetermeer, omdat wij vinden dat het leveren van kwaliteit verder gaat dan het overdragen van uw bestelling aan een transporteur. Bode Scholten heeft een certificaat voor het branchemerk Transport & Logistiek, met het specialisme distributievervoer. Dit keurmerk garandeert je kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering. Daarnaast kent Bode Scholten de eisen die door onze BRC S&D normering gesteld worden aan transport.

Eigen wagenpark

Wij beschikken over een eigen wagenpark dat bestaat uit 4 moderne IVECO vrachtwagens met een dagelijkse totale capaciteit van 64 pallets.

vrachtwagens cemex trescon