Blog - Exclusieve dispenseractie bij Cemex Trescon

Cemex Trescon biedt in samenwerking met Tork de mogelijkheid om dispensers in bruikleen af te nemen. Met dit zogenaamde Tork Advantage Dispenserprogramma (TADP) ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en beste service en garantie tijdens de looptijd.

Profiteer nu!

Betaal geen fee
Betaal nu tijdelijk geen fee over de dispensers die onder het programma vallen.

Gratis installatie
Wanneer je 25 of meer dispensers afneemt, profiteer je van gratis installatie.

Deze actie is exclusief verkrijgbaar bij Cemex Trescon en is geldig van 9 april t/m 31 juli, met een minimale contractduur van drie jaar.

De voordelen van deelname aan het TADP:

  • Optimale hygiënebeleving: het merk Tork garandeert een herkenbare, representatieve inrichting van de ruimte en je hebt recht op vervanging / reparatie bij storing of defect*.
  • Kostenbesparend: betaal alleen voor wat je verbruikt, zonder investering in dispensers**.
  • Tijdbesparend: eenvoudige implementatie, geen zorgen om regelwerk en onderhoud en efficiënt in gebruik.
  • Professioneel advies: kennis uit eerste hand voor de meest efficiënte inrichting van de ruimte, altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends en toegang tot groot aantal informatiematerialen.
  • Kwaliteit: de producten van Tork kenmerken zich door een hoogwaardig, gebruiksvriendelijk en effectief design en garanderen de beste prestaties.
  • Duurzaam: de slimme dispensers en hoogwaardige vullingen voorkomen verspilling, dankzij geavanceerde productsamenstelling en dosering.

* De garantie geldt alleen op voorwaarde dat er een geldige Tork Advantage Dispenserovereenkomst met Essity is afgesloten. Beschadiging door vandalisme, een niet-erkende installatie of misbruik is niet gedekt. De garantie vervalt bij gebruik van andere vullingen dan Tork in de dispensers.

** I.c.m. actie Cemex Trescon.

 

Ervaar zelf de voordelen van het TADP voor jouw bedrijf. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met één van onze adviseurs. 

Geplaatst op 30 april 2021