Blog - Hier zit géén luchtje aan! Tork geurneutraliserende zeep.

Handen die naar knoflook, ui of vis ruiken? Tork® geurneutraliserende handzeep rekent af met vet en nare geurtjes, zónder de huid te belasten. De zeep bevat geen toegevoegde kleur- en geurstoffen en is geschikt voor regelmatig gebruik. Onmisbaar in de professionele keuken, maar bijvoorbeeld ook in de viswinkel.

Natuurlijke geurabsorber
De werking van zeep is afhankelijk van de kwaliteit en samenstelling van ingrediënten. De geurneutraliserende zeep van Tork bevat reinigingsingrediënten die losse etensresten en geurtjes oplossen en wegspoelen. Sterke en lastige luchtjes worden geabsorbeerd door Zink Ricinoleaat; een natuurlijk middel afkomstig uit de vetzuren van castorolie (dat ook wel wonderolie wordt genoemd). Zink Ricinoleaat komt ook voor in bijvoorbeeld deodorant, schoenenspray, interieurparfum en textielverfrissers. Dit natuurlijke ingrediënt staat bekend om zijn uiterst krachtige geurabsorptie, zónder hierbij de huidflora aan te tasten.

Dermatologisch getest
De geurneutraliserende handzeep is getest via een externe gebruikstest onder toezicht van een dermatoloog. De zeep is vrij van parfum, gluten en kleurstoffen en bewezen mild voor de huid. Zelfs bij regelmatig gebruik ervaarden de deelnemers geen huidirritaties en uitdroging van de huid.

Compleet systeem
De geurneutraliserende handzeep is compatible met verschillende handmatige- en sensorgestuurde dispensers van Tork (S4). Deze dispensers zijn ontworpen voor maximaal gebruikscomfort en zijn onderhoudsvriendelijk, efficiënt en ergonomisch. Bediening en onderhoud zijn zeer eenvoudig en het systeem is in minder dan 10 seconden na te vullen. De dispensers kenmerken zich verder door een fraaie vormgeving en dragen bij aan een representatieve werkplek of winkel.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden van handhygiëne voor professioneel gebruik? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Geplaatst op 20 mei 2021