Blog - Nieuwkomers en productupgrades Tork

We schreven het al in de vorige nieuwsbrief: Tork start het nieuwe seizoen met een aantal slimme nieuwe producten en upgrades. Speciaal ontworpen voor nog meer gebruikscomfort, gemak en een lagere milieu-impact. Bekijk de artikelen hier.  

  • Antimicrobiële vloeibare handzeep
  • Handdesinfectie zonder alcohol
  • Shower cream
  • PeakServe
  • Reinigingsdoeken
  • Wasstation W6

 

Bewezen effectief: Tork Antimicrobiële Vloeibare Handzeep

De nieuwe krachtpatser in de keuken. De Tork Antimicrobiële Vloeibare Handzeep is bewezen effectief tegen bacteriën en omhulde virussen* en verwijdert vuil en voedselvetten zonder overmatig schrobben. Twee pompjes is voldoende voor een schoon en hygiënisch resultaat, waar dit aantal bij traditionele vloeibare zepen op vijf ligt.

*Bij de juiste dosis (2x drukken) en 30 seconden contacttijd.

Handdesinfectie zonder alcohol

Een desinfecteermiddel zonder alcohol is niet nieuw, maar onze samenstelling is wel uniek. Het middel is gemaakt van 100% plantaardige actieve ingrediënten, zónder in te leveren op de hygiënische werking van het product. Het product voldoet aan de Europese normeringen EN 1499, 1500 en 14476. De formule is dermatologisch getest, geschikt voor veelvuldig gebruik en hydraterend en mild voor de huid.

Een non-alcohol handdesinfectieproduct is een uitstekend alternatief in (werk)omgevingen waar de kans op inslikgevaar groot is, zoals in psychiatrische instellingen of de gevangenis. Daarnaast zijn er geen risico’s op brandgevaar, wat minder geregel betekent voor opslag en transport. Verder kan ook een geloofsovertuiging een belangrijke reden zijn om te kiezen voor een desinfectans zonder alcohol.

Upgrade Shower cream

Tork Hair & Body Liquid Soap heet vanaf nu Tork Shower Cream en is gehuld in een  prachtig nieuw design. De verbeterde formule voldoet aan het EU Ecolabel voor duurzame productie. Tork Shower Cream is een aanwinst in de sanitaire ruimte van elk hotel en onderwijs- en sportinstellingen.

 

Waarborg de nieuwe hygiënenorm met Tork PeakServe: 250% meer capaciteit

Profiteer van een ongekende capaciteit met de nieuwe Tork PeakServe. De naam zegt het al: tijdens piekmomenten zit je nooit zonder handdoeken, dankzij het gebruik van gecomprimeerde bundels. Dit verhoogt het hygiëneniveau aanzienlijk.


De handdoeken zijn samengeperst tot 50% van het traditionele Tork vulsysteem en geven tot 2100 handdoeken per dispenser uit. De bundels geven zonder onderbreking een vel-voor-vel dosering. Je bespaart tijd, doordat je minder hoeft bij te vullen, en waardevolle opslagruimte. Bovendien zorgt de PeakServe voor een snellere doorstroming, dankzij de snelle en eenvoudige uitgifte.

Upgrade reinigingsdoeken

Naast een upgrade van de W4 en W7 reinigingsdoeken introduceert Tork ook een nieuwe Biobased Heavy-Duty variant. De perfecte oplossing voor bedrijven die zich richten op duurzaamheid. Deze doek bestaat voor 99% uit plantaardige pluisarme vezels en biedt een ongekende reinigingskracht. De doeken zijn geschikt voor intensief gebruik zonder in te leveren op de kwaliteit en absorberend vermogen.  

Tork Wasstation W6

Tork introduceert een nieuwe waterbestendige W6 dispenser. Het efficiënte systeem is volledig ontwikkeld om te voldoen aan de behoeftes in natte omgevingen in de voedselverwerkingsindustrie. De dispenser hoeft niet te worden verwijderd tijdens het schoonspuiten. De speciale opening en waterleidingskanalen houden het poetspapier droog. Dankzij de grote capaciteit is bijvullen minder vaak nodig en de corrosiebestendige onderdelen voorkomen roestvorming.

Geplaatst op 29 september 2021