Blog - Nieuw: Vikan Hi-Flex ophangsysteem

Vikan introduceert het Hi-Flex muurbeugelsysteem, als vervanger van het traditionele Vikan-ophangsysteem. De Hi-Flex wandhouder kenmerkt zich door een flexibele, modulaire opbouw en heeft als enige hygiënische ophangsysteem het Certificaat Food Contact. Vikan maakt hygiënisch en veilig werken met de Hi-Flex nu nóg eenvoudiger.

Of je nu voedsel produceert, verwerkt, serveert of verkoopt; de juiste opslag van schoonmaakartikelen is cruciaal voor een hygiënische werkomgeving. De Hi-Flex wandhouder is dankzij de flexibele, modulaire opbouw geschikt voor in elke ruimte. Zelfs voor in de allerkleinste omgeving. Je stelt het ophangsysteem eenvoudig naar wens samen.

Eenvoudige bevestiging
Het Hi-Flex muurbeugelsysteem bevestig je eenvoudig aan de muur. Het systeem bestaat uit vier bevestigingspunten voor aan de muur. De basisrail schuif je hier vervolgens overheen (links- of rechtsom). Hierna kun je de verschillende losse klemmen en haken aan de rail klikken. Er passen maximaal vijf klemmen of tien haken op de rail, maar je kunt hier zelf de gewenste combinaties maken. Het systeem wordt standaard geleverd met drie klemmen en twee haken.

Flexibel, hygiënisch design
Alle onderdelen van de Hi-Flex wandhouder kun je gemakkelijk loskoppelen om te reinigen of vervangen. Je hoeft bij vervanging of wijziging dus geen compleet nieuw systeem aan te schaffen. Dat scheelt in de aanschafkosten. Bovendien helpt de flexibele wandhouder bij het juist en hygiënisch opslaan van schoonmaakartikelen. Met de Hi-Flex wandhouder hebben alle onderdelen een vaste plaats. Dit verkleint bovendien de kans op schade.

Het Vikan Hi-Flex systeem is verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren en correspondeert met verschillende Vikan reinigingshulpmiddelen. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met één van onze adviseurs.

 

Ervaar zelf de voordelen van de nieuwe Vikan Hi-Flex wandbeugelmontage:

  • Ongeëvenaarde flexibiliteit
  • Modulair systeem past in elke ruimte
  • Snelle en eenvoudige installatie
  • Hygiënisch design
  • Eenvoudige demontage (per onderdeel) voor reiniging en vervanging
Geplaatst op 20 mei 2021