Blog - Was je handen, maar niet stuk

Het is inmiddels een van de bekendste uitspraken van onze premier: “Was je handen stuk”. Goede handhygiëne is essentieel om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Maar “stuk wassen” hoeft niet, áls je de juiste producten gebruikt. Het complete en slimme handverzorgingssysteem van Tork is geschikt voor veelvuldig gebruik en draagt bovendien bij aan een verhoogd hygiëneniveau en makkelijker werken.   

Zorg voor je handen
Tork biedt een groot aantal verschillende handzepen, afgestemd op de specifieke werkomgeving en het type en de mate van vervuiling. De professionele zepen kenmerken zich door hun effectieve, maar uiterst milde reiniging. Zeep en water gebruik je voornamelijk voor het verwijderen van vuil, chemische stoffen en micro-organismen. Gebruik bij voorkeur een papieren handdoek voor het afdrogen. Hiermee worden de meeste bacteriën verwijderd.
Voor het doden van bacteriën, virussen en schimmels is er de Tork Alcohol Gel Hand Desinfectie. Deze handdesinfectie hydrateert de huid zonder plakkerige resten en is bewezen mild en zacht voor de huid. Is er desondanks toch behoefte aan extra verzorging, dan biedt de ongeparfumeerde handlotion uitkomst.

Slimme dispensersystemen
De reinigingsproducten van Tork zijn verkrijgbaar in combinatie met verschillende geavanceerde dispensersystemen. De producten zijn ontworpen met oog op maximaal gebruikscomfort, ultra-hygiëne, procesefficiency en duurzaamheid.
Zo zijn de dispensers door het Zweedse Reumafonds gecertificeerd als ‘eenvoudig in gebruik’ en vermindert het afgesloten systeem de kans op kruisbesmetting. De fles trekt vacuüm naarmate de inhoud wordt gebruikt en is na gebruik recyclebaar. Dit zorgt voor minder afval. De afgepaste doseringen voorkomen overmatig zeepgebruik. Verder staan de dispensers bekend om de uiterst snelle bijvulmogelijkheid in minder dan tien seconden.

Tork Advantage Dispenserprogramma
Benieuwd naar de voordelen van de Tork handzepen en dispensersystemen voor jouw bedrijf? Onze adviseurs helpen je graag met een maatwerk advies over de juiste producten en inrichting. In samenwerking met Tork bieden we ook de mogelijkheid om dispensers in bruikleen af te nemen. Met dit zogenaamde Tork Advantage Dispenserprogramma (TADP) ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en beste service en garantie. Zo heb je bij een defect of storing altijd recht op gratis vervanging of reparatie van de dispenser. Daarnaast betaal je per verbruik, zonder dat je vastzit aan minimale afnames.

Exclusieve Tork dispenseractie bij Cemex Trescon
Wanneer je nu kiest voor deelname aan het TADP voor een looptijd van minimaal drie jaar, betaal je geen fee over de dispensers die onder het programma vallen. Wanneer je 25 of meer dispensers afneemt, profiteer je bovendien van gratis installatie. Deze actie is geldig van 9 april t/m 31 juli. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met één van onze adviseurs.  

 

 

 

 

Geplaatst op 28 april 2021