Certificering

Cemex Trescon B.V. is een internationale totaalleverancier van hygiëneproducten, persoonlijke beschermingsmiddelen en medische en facilitaire disposables. Dagelijks worden onze producten gebruikt op de werkvloer van organisaties in onder andere de gezondheidszorg, kinderdagverblijven, voedingsindustrie, detailhandel, facilitaire dienstverlening, supermarkten, horeca, wellness, automotive, en land- en tuinbouw.

Al meer dan 110 jaar zijn wij in beweging! Door goed te luisteren naar onze klanten kunnen wij onze dienstverlening voortdurend aanpassen aan de veranderende vraag vanuit de markt. Wat onveranderd is gebleven, is onze kwaliteit. Wij staan niet alleen voor de kwaliteit van onze producten, leveringen en service, maar ook voor de kwaliteit van onze relatie met jou als klant. Vanuit deze basisgedachte willen wij met je meedenken, samenwerken en groeien!

Kwaliteit

Vanuit onze achtergrond in de voedingsindustrie vinden wij het belangrijk een omgeving te creëren waarin de producthygiëne en productveiligheid zijn gewaarborgd. Daarom zijn wij ISO (ISO 9001:2015 ) en BRC-gecertificeerd . ISO9001 betreft het kwaliteitsmanagementsysteem van onze organisatie.

Calamiteiten

Bij calamiteiten kun je tijdens kantooruren (08:00 t/m 17:00 uur) contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)79 346 60 00. Buiten kantooruren kun je bellen naar +31 (0)6 250 562 84.

Download