MPXX handschoenen
MPXX handschoenen online kopen?
Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

8 artikelen gevonden:

Sorteer op:

MPXX handschoenen

Wat houdt MPXX in?

MPXX staat voor maximale bescherming en omvat een wasproces waarbij allergene proteïnen, die verantwoordelijk zijn voor het merendeel van de Natuurrubber latex gerelateerde allergieën en gevoeligheden, geëlimineerd worden tot niet kwantificeerbare niveaus. De combinatie van Natuurrubber latex en de MPXX technologie maakt van de CMT MPXX handschoenen de beste operatiehandschoenen die verkrijgbaar zijn.

De latex MPXX handschoenen bevatten niet kwantificeerbare hoeveelheden allergenen

Latex handschoenen behandeld met MPXX hebben niet kwantificeerbare hoeveelheden allergenen(Hev b1, Hev b3, Hev b5 en Hev b6.02). De MPXX handschoenen zijn onderworpen aan de FITkit test met als resultaat dat de allergenen onder deze test niet meer meetbaar (kwantificeerbaar) zijn.

De latex MPXX handschoenen hebben niet detecteerbare hoeveelheden chemische residuen

De MPXX handschoenen hebben dankzij de speciale MPXX behandeling een zeer laag cytotoxiciteitsgehalte. Graad 0 (niet cytotoxisch) bij een concentratie van 6,25% en Graad1 (licht) bij concentraties van 12,5%, 25%, 50% en 100%. Het bepalen van het cytotoxiciteitsgehalte geeft een goede inzicht in de klinische toepassingen van de MPXX handschoenen.

MPXX handschoenen bestellen

De MPXX handschoenen van CMT bestelt u eenvoudig, snel en veilig via onze webshop. Bestellingen voor 14:00 uur worden dezelfde dag nog verwerkt zodat u de MPXX handschoenen de volgende dag al in huis heeft. Is uw bestelling groter dan €150,-? Dan versturen wij uw bestelling gratis op! Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.