Clip caps

Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

20 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
Clip caps

Clipcaps zijn haarnetjes gemaakt van pp non woven of nylon en worden op de werkvloer ook wel eens wokkels of wokkeltjes genoemd. Clip caps kenmerken zich ten opzichte van de standaard baret dat ze nog uitgevouwen moeten worden voor gebruik. 

Met de Clip Caps voorkom je dat losse haren  tijdens het productieproces niet in het eindproduct kunnen komen. De Clip Cap haarnetjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Color coding zorgt ervoor dat de kans op kruisbesmetting tussen verschillende afdelingen wordt geminimaliseerd.

Cemex Trescon levert onder haar merknaam CMT een breed assortiment van disposables voor de voedingsindustrie en medische industrie. Onder het assortiment van hoofddeksels vallen o.a. de Clip Caps.

Clip Caps bestellen bij Cemex Trescon

De Clip Cap haarnetjes en andere disposables van het merk CMT kunt u gemakkelijk bestellen op CemexTrescon.nl. Onze disposables leven wij vanuit voorraad zodat u deze snel in huis heeft. Bestellingen die wij op werkdagen binnenkrijgen voor 14:00 uur verwerken en verzenden wij dezelfde dag, zodat u uw bestelling normaliter de volgende werkdag in huis heeft.