Koksmutsen

Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

11 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Koksmutsen

Koksmutsen

Cemex Trescon beschikt over een ruim assortiment single use koksmutsen. Wij leveren direct uit voorraad, zodat je de koksmutsen de volgende dag in huis hebt.

Waarom koksmutsen?

Koksmutsen dragen bij aan een goede hygiëne in de keuken van horeca en grootkeukens van bijvoorbeeld ziekenhuizen en zorginstellingen. Met een koksmuts voorkom je dat transpiratie of haar in het voedsel terechtkomt. Daarnaast dragen koksmutsen bij aan het imago dat je wilt uitstralen in je keuken. Wegwerp koksmutsen zijn ideaal, omdat ze na gebruik niet gewassen hoeven te worden, maar direct weggegooid kunnen worden.

Vele soorten koksmutsen

Naast de traditionele ‘stijve’ koksmutsen hebben wij ook disposable slagersmutsen in ons assortiment. Beide zijn eenvoudig op maat te maken door de verstelbare band. Ben je op zoek naar koksmutsen of slagersmutsen met je eigen bedrukking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Koksmutsen bestellen?

Het bestellen van koksmutsen kan eenvoudig bij Cemex Trescon. Je kunt betalen via iDeal, BanContact/Mister Cash of creditcard en vaste klanten kunnen ook op rekening bestellen. 

Nog geen account? Maak er dan hier een aan.