Koksmutsen

Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

20 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
Koksmutsen

Koksmutsen

Cemex Trescon beschikt over een ruim assortiment single use koksmutsen. Wij leveren direct uit voorraad zodat u de koksmutsen de volgende dag in huis heeft.

Waarom koksmutsen?

Koksmutsen dragen bij aan een goede hygiëne in de keuken van horeca en grootkeukens van bijvoorbeeld ziekenhuizen en zorginstellingen . Zo voorkomen koksmutsen dat transpiratie of haar in het voedsel terecht kan komen. Daarnaast dragen koksmutsen bij aan het imago dat u wilt uitstralen in uw keuken. Wegwerp koksmutsen zijn ideaal omdat ze na gebruik niet gewassen hoeven te worden maar direct weggegooid kunnen worden.

Vele soorten koksmutsen

Naast de traditionele ‘stijve’ koksmutsen hebben wij ook single use slagersmutsen in ons assortiment. Beide zijn eenvoudig op maat te maken door de koksmutsen een verstelbare band hebben. Bent u op zoek naar koksmutsen of slagersmutsen met uw eigen bedrukking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Koksmutsen bestellen?

Het bestellen van koksmutsen kan eenvoudig bij Cemex Trescon. U kunt veilig en eenvoudig betalen via iDeal of creditcard en, wanneer u klant bij ons bent, kunt u ook op rekening bestellen. Heeft u uw bestelling vandaag voor 14 uur besteld, dan is uw bestelling morgen al geleverd.