Mond- & baardmaskers

GROOT ASSORTIMENT DISPOSABLE MONDKAPJES

Cemex Trescon heeft een groot assortiment HACCP single use mondkapjes die ingezet kunnen worden ter bescherming van gebruiker, patiënt of product tegen besmetting. Het gebruik van mondkapjes is een must in omgevingen waarin hygiëne van cruciaal belang is.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

PAPIEREN EN NON WOVEN MONDKAPJES

Bij Cemex Trescon heb je een ruime keuze uit verschillende mondkapjes, van enkellaags tot 3-laags, van papier tot non woven. De mondkapjes zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, zoals wit, blauw en groen. De CMT mondkampjes hebben oorelastieken, zodat je de mondkapjes eenvoudig kunt omdoen. De single use mondkapjes worden veelvuldig gebruikt door werknemers in de voedingsindustrie, schoonmaak en welness en door tandartsen, huisartsen en therapeuten.

MONDKAPJES BIEDEN TWEELEDIGE BESCHERMING

De single use mondkapjes bieden op twee manieren bescherming. Enerzijds wordt de gebruiker beschermd tegen besmetting via de luchtwegen. Anderzijds wordt de patiënt en/of het product beschermd tegen besmettingsgevaar dat afkomstig is van de drager van het mondkapje.

BESTEL JOUW DISPOSABLE MONDKAPJES EENVOUDIG EN SNEL!

Bestel eenvoudig en snel disposable mondkapjes via onze webshop wanneer het jou uitkomt. Betalen gaat eenvoudig en snel via iDEAL, creditcard of op rekening voor vaste klanten. Bestel de disposable mondkapjes voor 14:00 uur en wij versturen je bestelling nog dezelfde dag!