Schoenovertrekken

Bescherm uw omgeving tegen verontreiniging dat van schoeisel kan komen met schoenovertrekken.
Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

Geen producten gevonden
Schoenovertrekken

Groot assortiment disposable schoenovertrekken

Cemex Trescon heeft een groot assortiment HACCP single use schoenovertrekken. Het gebruik van schoenovertrekken is een must in omgevingen waar hygiëne van cruciaal belang is zoals horeca, voedingsindustrie, laboratoria en gezondheidszorg.

Waarom schoenovertrekken?

Schoenovertrekken zorgen er voor dat omgevingen waar hygiëne van cruciaal belang is beschermt worden tegen besmetting door vuil die op schoenen zitten. U kunt kiezen voor schoenovertrekken gemaakt van PE of non woven. Naast schoenovertrekken bieden wij ook transparante laarsovertrekken aan.

Kleurcodering mogelijk met schoenovertrekken

Wilt u kleurcodering toepassen met disposable schoenovertrekken? De CMT schoenovertrekken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat de kans op (kruis)besmetting verder verkleind wordt . U heeft keuze uit schoenovertrekken in de kleuren

Bestel uw disposable schoenovertrekken eenvoudig en snel!

Bestel eenvoudig en snel disposable schoenovertrekken via onze webshop wanneer het u uitkomt. Betalen is eenvoudig en snel via iDEAL, creditcard of op rekening voor vaste klanten. Bestel de disposable schoenovertrekken voor 14 uur en wij versturen uw bestelling dezelfde dag!