Schoenovertrekken

GROOT ASSORTIMENT DISPOSABLE SCHOENOVERTREKKEN

Cemex Trescon heeft een groot assortiment HACCP single use schoenovertrekken. Het gebruik van schoenovertrekken is een must in omgevingen waar hygiëne van cruciaal belang is, zoals de horeca, voedingsindustrie, laboratoria en gezondheidszorg.

WAAROM SCHOENOVERTREKKEN?

Schoenovertrekken zorgen er voor dat omgevingen waar hygiëne van cruciaal belang is beschermd worden tegen besmetting door vuil die op schoenen zitten. Je kunt kiezen voor schoenovertrekken van PE of non woven materiaal. Naast schoenovertrekken bieden wij ook transparante laarsovertrekken aan.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

KLEURCODERING MOGELIJK MET SCHOENOVERTREKKEN

Wil je kleurcodering toepassen met disposable schoenovertrekken? De CMT schoenovertrekken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat de kans op (kruis)besmetting verder verkleind wordt. 

BESTEL JE DISPOSABLE SCHOENOVERTREKKEN EENVOUDIG EN SNEL!

Bestel eenvoudig en snel disposable schoenovertrekken via onze webshop wanneer het jou uitkomt. Betalen gaat eenvoudig en snel via iDEAL, creditcard of op rekening voor vaste klanten. Bestel de disposable schoenovertrekken voor 14:00 uur en wij versturen je bestelling nog dezelfde dag!