Schorten

Compleet assortiment wegwerpschorten

Op plekken waar een goede hygiëne van cruciaal belang is, is een wegewerpschort onmisbaar. Onze wegwerpschorten worden bijvoorbeeld gebruikt in restaurants, de  voedingsindustrie, laboratoria en de gezondheidszorg. Cemex Trescon heeft een groot assortiment schorten voor eenmalig gebruik die voldoen aan de HACCP-normen en die je beschermen tegen vuil en/of vocht.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voor elk doel een wegwerpschort

Voor alle soorten werkzaamheden is er een disposable schort. Onze wegwerpschorten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes (van 20 my tot 60 my) en afmetingen. Je kunt kiezen uit gevouwen schorten, schorten op rol en schorten op blok. 

Color coding systeem

Met de CMT PE schorten kun je binnen je bedrijf eenvoudig het color coding systeem toepassen. De CMT PE wegwerpschorten zijn er namelijk in het blauw, wit, rood, geel en groen. 

Wegwerpschorten bestellen bij Cemex Trescon

In onze webshop kun je op elk gewenst moment disposable schorten bestellen. Bestellen gaat eenvoudig en snel via iDEAL, creditcard of op rekening voor vaste klanten. Bestel de wegwerpschorten voor 14 uur en wij verzenden je bestelling nog dezelfde dag!