Onze site maakt gebruik van cookies

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derden uw internetgedrag binnen onze site. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt. Door op accepteren te klikken zal deze melding verdwijnen.

Lees meer over de cookies

Kwaliteit

Vanuit onze achtergrond in de voedingsindustrie vinden wij het belangrijk een omgeving     te creëren waarin producthygiëne en productveiligheid zijn gewaarborgd. Daarom zijn wij sinds 2007gecertificeerd volgens de BRC S&D normering, waarbij wij jaarlijks gekeurd worden door Bureau Veritas.

 

Meer dan 300 controle punten!

BRC Global Standard for Food Safety, kortweg BRC, is een standaard op het gebied van voedselveiligheid. Het oorspronkelijke doel van de BRC-standaard is dat alle relevante aspecten, die de voedselveiligheid garanderen, onder controle zijn. Tegenwoordig omvat de BRC-norm eisen aan het HACCP-systeem, kwaliteitsmanagementsysteem, directieverantwoordelijkheden, opslag- en distributiefaciliteiten, product- en procescontrole, opleidingsmogelijkheden en persoonlijke hygiëne van werknemers. Al deze elementen worden getoetst aan de hand van meer dan 300 controlepunten die de kwaliteit moeten garanderen.

 

Calamiteiten

Bij calamiteiten kunt u tijdens kantooruren (08:00 t/m 17:30) contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)79 346 60 00. Buiten kantooruren kunt u bellen naar +31 (0)6 250 562 84.

 

Download