Onze site maakt gebruik van cookies

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derden uw internetgedrag binnen onze site. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt. Door op accepteren te klikken zal deze melding verdwijnen.

Lees meer over de cookies

    Privacy

    Privacy Statement 

    Jouw privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen er alles aan doen om de privacy van gebruikers op onze website te beschermen. In onderstaande  privacyvoorwaarden kun je lezen wat we aan informatie verzamelen, hoe en waar wij deze informatie vervolgens toepassen. Lees onze privacyvoorwaarden voordat je een zakelijk account aanmaakt, bestelt of op andere wijze gebruikt maakt van onze website.

     

    Artikel 1. Toepasselijkheid privacyvoorwaarden

    • Deze privacyvoorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik van de website cemextrescon.nl en dochteronderneming www.schoenenboekje.nl en regelen de verwerking van persoonsgegevens via de website.

     

    Artikel 2. Verwerking van persoonsgegevens

    2.1 Cemex Trescon kan via de website de volgende persoonsgegevens verzamelen: naam, adresgegevens, e-mailadres, gebruikersnamen, telefoonnummer, wachtwoorden, IP-adres en betaalgegevens.

    2.2 Deze persoonsgegevens worden verzameld via de website middels registratie (zakelijk account), het plaatsen van een bestelling of door op een andere manier gebruik te maken van onze website.

    2.3 Cemex Trescon verwerkt deze gegevens uitsluitend in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

    2.4 Cemex Trescon gebruikt jouw persoonsgegevens enkel zoals beschreven in deze privacyvoorwaarden.

     

    Artikel 3. Doeleinden van de verwerkte persoonsgegevens

    3.1 Cemex Trescon verzamelt en verwerkt persoonsgegevens uitsluitend voor de doeleinden zoals hieronder gespecificeerd:

    1. Ter uitvoering van de overeenkomst: Wanneer je een bestelling plaatst, worden jouw persoonsgegevens gebruikt voor het uitvoeren van de overeenkomst.
    2. Klantenservice: de persoonsgegevens worden gebruikt om klantenservice te bieden en te verbeteren.
    3. Communicatie: de persoonsgegevens worden gebruikt om met je te communiceren over zaken die van belang zijn voor je account en/of gebruik van de website en het behandelen van eventuele klachten.
    4. Marketing: ook gebruiken wij je persoonsgegevens om je op de hoogte te houden via onze nieuwsbrief, indien je je hiervoor ingeschreven hebt.

     

    Artikel 4. Beveiliging

    4.1 Alle gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL-verbinding.

    4.2 Cemex Trescon slaat jouw gegevens op, op servers in Europa.

    Artikel 5. Cookies

    5.1 Wanneer je onze website bezoekt, ontvang je cookies van ons. Dit zijn kleine tekstbestandjes die ons in beperkte mate extra inzicht geven wie onze bezoekers zijn. Wij zijn hier graag open over en zetten daarom op deze pagina alle gebruikte cookies op een rijtje.

    5.2 Welke cookies ontvang je van ons?

    Onderstaande tabel geeft inzicht in welke cookies wij gebruiken en wat het doel is.

    Naam cookie

    Tool

    Wat doet het?

    ssupp.geoloc

    Smartsupp

    Hiermee kunnen wij in de chat zien waar je vandaan komt. Zo weten wij of we je bijvoorbeeld  in het Nederlands of in het Engels te woord moeten staan.

    ssupp.vid

    Smartsupp

    Door deze cookie kunnen wij jouw geschiedenis volgen om je een zo goed mogelijk advies te geven wanneer je ons benadert via de chat.

    ASP.NET_SessionId

    ASP.NET

    Hiermee herkennen wij of je al een lopende sessie hebt.

    __RequestVerificationToken

    ASP.NET

    Deze cookie bevat geen klantgegevens, maar is bedoeld voor de veiligheid van onze website.

    _ga

    Google Analytics

    Deze cookie wordt gebruikt om anoniem statistieken  bij te houden van onze bezoekers.

    _gat ()

    Google Analytics

    Deze cookie bevat geen klantgegevens, maar is bedoeld voor advertentiedoeleinden.

    mp_1_pageviews

    Mailplus

    Deze cookie zorgt ervoor dat je slechts 1 keer de inschrijfpop-up ziet wanneer je onze website bezoekt.

    HTTPSERVERID

    Kiyoh

    Houdt de actieve Kiyoh-sessie bij.

    CookiesOK

    Cemextrescon.nl

    Onthoudt jouw keuze of je de cookie wall geaccepteerd hebt.

     

    5.3 Cookies accepteren 

    Voor een optimale gebruikerservaring is het nodig dat je onze cookies accepteert. Dit kan door de cookiemelding bij het eerste bezoek te accepteren, of door verder te gaan op onze website.

    Artikel 6. Inzage, correctie en verwijdering

    Je kunt ons altijd verzoeken om je persoonsgegevens aan te vullen, af te schermen of te verwijderen indien deze feitelijk onjuist of onvolledig zijn. Indien je van dit recht gebruik wenst te maken, of als je Cemex Trescon wil verzoeken jouw gegevens te verwijderen, kun je dit verzoek versturen naar:

    E-mail: marketing@cemextrescon.nl

    Telefoonnummer: +31(0)79 346 60 00

     

    Postadres:

    Cemex Trescon B.V.

    Spectrumlaan 5

    2665 NM te Bleiswijk

    Nederland

     

    Artikel 7. Overige bepalingen

    7.1 Cemex Trescon is te allen tijde bevoegd jouw account zonder kennisgeving te verwijderen. In geen enkel geval is Cemex Trescon enige vergoeding verschuldigd voor het beëindigen van het account.

    7.2 Deze privacy voorwaarden zijn voor het laatst herzien in januari 2018.