Bloeddrukmeter accessoires

Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

56 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
Bloeddrukmeter accessoires

Bloeddrukmeter accessoires

Omdat de bloeddrukmeters in ons assortiment vele mogelijkheden hebben zijn er voor ieder type bloeddrukmeter ook de nodige accessoires beschikbaar. Cemex Trescon heeft naast een breed assortiment bloeddrukmeters ook een breed assortiment accessoires voor deze bloeddrukmeters.

In het assortiment bloeddrukmeter accessoires zitten onder andere adapters, batterijen, manchetten, software, slangen, oppompballonnen, printers, montagesets, statieven, USB-kabels en printpapier.

Accessoires uit voorraad leverbaar

Een groot deel van de bloeddrukmeter accessoires binnen ons assortiment houden wij ruim op voorraad, zodat wij u altijd snel uw spullen kunnen leveren. Plaatst u uw bestelling daarom voor 14:00uur, dan verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag en heeft u uw spullen de volgende werkdag in huis. Bent u wederverkoper? Neem dan gerust contact met ons op voor een passende offerte. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op +31 (0)79 346 60 00 of info@cemextrescon.nl. Bestellingen met een orderwaarde van €150,- of groter verzenden wij GRATIS.