Bloeddrukmeters

Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

52 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
Bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters

Het meten van de bloeddruk kan geschieden via een bovenarm- of polsbloeddrukmeter. Over het algemeen verricht een bovenarmbloeddrukmeter nauwkeuriger metingen. Omdat het bij een polsbloeddrukmeter soms lastig is niet te bewegen en de meter ter hoogte van het hart te houden, is de kans op foutieve metingen bij een polsbloeddrukmeter iets groter. Bij een bovenarmbloeddrukmeter is de kans op beweging nihil.

Wanneer meet u uw bloeddruk?

Het is aan te raden uw bloeddruk periodiek te meten, vooral als u rookt, te zwaar bent, veel stress heeft of een hoog cholesterolgehalte heeft. uiteraard met een betrouwbare en nauwkeurige bloeddrukmeter. Een bloeddrukmeter meet de onderdruk(diastolische druk) en bovendruk(systolische druk). Uw huisarts kan u adviseren wanneer en hoe vaak de patiënt zijn bloeddruk moet meten.

In ons assortiment zitten bovenarm- en polsbloeddrukmeters van Seca, Welch Allyn en Heine.

Bloeddrukmeters bij Cemex Trescon

U kunt uw bloeddrukmeters eenvoudig en snel bestellen via CemexTrescon.nl. Het grootste gedeelte van het assortiment is bij Cemex Trescon uit voorraad leverbaar. Bent u wederverkoper? Neem gerust contact met ons op voor een passende offerte. Telefonisch zijn wij te bereiken op +31 (0)79 346 60 00, wij helpen u graag!