Weegschalen

Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

25 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
Weegschalen

Cemex Trescon: een breed assortiment weegschalen

Cemex Trescon heeft een breed assortiment weegschalen. De merken weegschalen die Cemex Trescon voert zijn Omron en Seca. Het assortiment is vrij breed te noemen met onder andere opstapweegschalen, stoelweegschalen, babyweegschalen, kolomweegschalen, dieetweegschalen, rolstoelweegschalen, platformweegschalen en statiefweegschalen.

Seca

Seca is een Duitse fabrikant van een breed scala aan professionele weegschalen. Seca weegschalen staan bekend om hun kwaliteit en worden daarom ook veel gebruikt door professionals in onder andere de zorg. De weegschalen van Seca worden over de hele wereld verkocht.

Omron

Omron is een Japanse fabrikant van meetinstrumenten zoals weegschalen, thermometers en bloeddrukmeters. De weegschalen van Omron zijn klinisch gevalideerd op nauwkeurigheid en betrouwbaarheid wat is aangetoond in onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken.

Uw weegschalen bestellen bij Cemex Trescon

U kunt weegschalen van Omron en Seca gemakkelijk bestellen op Cemextrescon.nl. Bestelt u voor 12:00uur dan kunnen wij weegschalen die wij op voorraad hebben nog dezelfde dag verzenden, zodat u uw bestelling de volgende werkdag in huis heeft. Bestellingen met een orderwaarde van €150,- of hoger verzenden wij bovendien GRATIS.