Stoelen

Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

4 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Stoelen

Stoelen

De kans is groot dat u in uw praktijk gebruik maakt van stoelen. Dit kunnen stoelen zijn voor de practicus zelf, maar kunnen ook stoelen zijn voor de patiënt. In het assortiment van Cemex Trescon zitten stoelen van Score, Medi-chair en Promotal.

Score

In het Score assortiment dat wij voeren zitten o.a. werkstoelen, prikstoelen, borstvoedingsstoelen en zadelzittingen. Het Score assortiment kenmerkt zich door de vele opties waarmee de stoelen kunnen worden uitgevoerd. Op die manier kunt u de Score volledig naar uw eigen wensen laten uitvoeren.

Promotal

In het assortiment van Cemex Trescon zitten ook de prikstoelen van Promotal. De Promotal Deneo prikstoelen kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd.

Medi-Chair

In het assortiment zit bovendien de Medi-Chair die op legio manieren kan worden uitgevoerd. Zo kunt u als klant de Medi-Chair volledig customizen zodat de stoel perfect past binnen uw praktijk.

Wij denken met u mee!

De stoelen binnen ons assortiment kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd. Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn, adviseren wij uw graag over de stoelen binnen ons assortiment. U kunt gerust contact met ons opnemen via +31 (0)79 346 60 00 of stuur een mail naar info@cemextrescon.nl en wij geven u passend advies bij uw situatie.