Daglichtlampen

Bestel uw daglichtlamp online bij Cemex Trescon. Bestellingen voor 14:00 versturen wij nog dezelfde dag!
Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

8 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Daglichtlampen

Daglichttherapie is een effectieve en eenvoudige behandelmethode voor wanneer u last heeft van de bekende ‘winterdip’ of ‘winterblues’. De winterdip ontstaat doordat in de wintermaanden het aantal zonuren beperkt is en de zon minder krachtig is ten opzichte van de zomermaanden en uit zich in moeheid, somberheid of bijvoorbeeld een verstoord dag- en nachtritme. Daglichtlampen helpen u bij het bestrijden van deze klachten door u bloot te stellen aan een krachtig, kunstmatig licht dat geheel veilig is.

Daglichtlampen voor thuis

Daglichttherapie leent zich prima om thuis te volgen. Het enige dat u nodig heeft is een goede daglichtlamp en tijd. De daglichtlampen zijn verkrijgbaar in diverse modellen die zich lenen voor verschillende situaties maar werken doorgaans allemaal hetzelfde.

Daglichtlampen van Lumie

Cemex Trescon is dé distributeur van Lumie daglichtlampen voor Nederland. Lumie ontwikkeld sinds 1991 daglichtlampen en is dé bedenker van de eerste daglichtwekker. Alle daglichtlampen van Lumie zijn medische hulpmiddelen en voldoen aan de Europese wetgeving 93/42/EEC.