CMT

Assortiment

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment disposables van ons eigen merk CMT. CMT Disposables staat garant voor een goede kwaliteit disposable voor een marktconforme prijs en een goede verkrijgbaarheid. Het assortiment disposables bestaat onder andere uit handschoenen, baretten, schorten, bezoekersjassen, coveralls, baardmaskers en mondmaskers. Daarnaast biedt CMT ook een assortiment medische disposables aan voor gebruik in de gezondheidszorg en paramedische zorginstellingen.

CMT Disposables en desinfectie

Cemex Trescon importeert en distribueert een compleet assortiment disposables. Het gebruik van disposables (Single use HACCP bescherming) is een must in omgevingen waar hygiëne van cruciaal belang is. Wij leveren de disposables direct uit voorraad vanuit ons 9000m2 grote magazijn in Bleiswijk.

Disposables en desinfectie voor iedereen

Onze disposables worden gebruikt om producten, gebruikers en/of patiënten te beschermen tegen besmetting en worden ingezet in omgevingen waarin hygiëne een cruciale rol speelt. Al decennia leveren wij onze disposables aan bedrijven in onder andere de gezondheidszorg, voedingsindustrie, horeca, detailhandel, automotive en schoonmaak.

Bestel je disposables en desinfectiemiddel eenvoudig en snel!

Bestel eenvoudig en snel disposables en desinfectiemiddel via onze webshop wanneer het jou uitkomt. Betalen gaat eenvoudig en snel via iDEAL, creditcard of op rekening voor vaste klanten. Bestel de disposables voor 14 uur en wij versturen je bestelling nog dezelfde dag!