Ribcap

RIBCAP

Droom je van vrijheid, zorgloosheid en onafhankelijkheid? Maak je dromen waar – met de Ribcap! Om het risico op hoofdletsel te minimaliseren, zijn er al verschillende hoofdbeschermers op de markt. Terwijl de meeste oversized, dik en ongeschikt voor dagelijks gebruik zijn, maakt de Ribcap het verschil!

Dit medisch geregistreerde hulpmiddel is zowel functioneel als stijlvol. Het geheim is het geïntegreerde high impact schuim dat op zo’n manier is verwerkt dat niemand ziet dat je bescherming draagt. Of je nu lijdt aan een aandoening zoals epilepsie, autisme, cerebrale parese of Parkinson, of gewoon je levenskwaliteit wilt verbeteren: Ribcap is ontworpen voor iedereen – inclusief actieve en sportieve kinderen, jongeren en senioren met allerlei uitdagingen in het leven!

Populaire categorieën

Foto van Ribcap Jackson Grey

Ribcap Soft helmet

Foto van Ribcap Lenny Marine

Ribcap Beanie

Foto van  Ribcap Baseballcap Cotton Twill Navy

Ribcap Pet

Ribcap soft valhelm: veilig én trendy

Elk jaar lopen wereldwijd miljoenen mensen hersenletsel op. De oprichters van Ribcap wilden daar wat aan doen en ontwierpen een stijlvolle oplossing. Waar de meeste hoofdbeschermers oversized, dik en ongeschikt voor dagelijks gebruik zijn, is de Ribcap zowel functioneel als modieus. Het geheim van dit medisch geregistreerde hulpmiddel is het geïntegreerde high impact schuim dat op zo’n manier is verwerkt dat iedereen denkt dat je een ‘gewone’ muts of pet draagt.

Of je nu lijdt aan een aandoening, zoals epilepsie, autisme, cerebrale parese of Parkinson, of gewoon een actieve levensstijl hebt, de Ribcap hoofdbeschermer is een echte musthave!

Bestel je Ribcap eenvoudig online

Bij Cemex Trescon vind je een ruime keuze aan beschermende caps, beanies en mutsen in verschillende kleuren. Betaal gemakkelijk en veilig via iDEAL, creditcard of als vaste klant op factuur. Bestel de Ribcap soft helm voor 14 uur en we versturen je bestelling nog dezelfde dag!