Tigergrip

Tigergrip

Wist je dat 40% van de ongevallen op de werkvloer wordt veroorzaakt door te weinig grip? Met de hygiënische antislip overschoenen van TigerGrip voorkom je dat jij en je medewerkers of bezoekers uitglijden of vallen op natte, gladde of vette vloeren in bijvoorbeeld restaurants, de voedingsindustrie, magazijnen en outdoor terreinen. De antislip overschoenen – met of zonder stalen veiligheidsneus – trekt je gewoon over je eigen schoenen aan. Bovendien heb je slechts 3 à 5 maten nodig voor alle schoenmaten. Handig!

De Tigergrip antislip (veiligheids) overschoenen zorgen voor een uitstekende grip op verschillende ondergronden. Voor indoor hebben we onder meer de Visitor, Visitor Premium en Visitor Integral. Voor de outdoor liefhebbers hebben we de Master grip en City Grip. En ook met de Easy Grip, Easy Max, Total Protect en Total Protect Plus overschoenen ben je verzekerd van een maximale grip en een optimaal comfort!

Populaire categorieën


Ook meer veiligheid op de werkvloer?

Op onze webshop bestel je de TigerGrip antislip (veiligheids)overschoenen wanneer het jou uitkomt. Betalen gaat eenvoudig en snel via iDEAL, creditcard of op rekening voor vaste klanten. Bestel de TigerGrip overschoenen voor 14 uur en we versturen je bestelling nog dezelfde dag!