Over ons

Wie zijn we?

Cemex Trescon B.V. is een internationale totaalleverancier van hygiëneproducten, persoonlijke beschermingsmiddelen en medische en facilitaire disposables. Dagelijks worden onze producten gebruikt op de werkvloer van organisaties in onder andere de gezondheidszorg, kinderdagverblijven, voedingsindustrie, detailhandel, facilitaire dienstverlening, supermarkten, horeca, wellness, automotive, en land- en tuinbouw.

Hoe lang zijn we al bezig?

Al meer dan 110 jaar zijn wij in beweging! Door goed te luisteren naar onze klanten kunnen wij onze dienstverlening voortdurend aanpassen aan de veranderende vraag vanuit de markt. Wat onveranderd is gebleven, is onze kwaliteit. Wij staan niet alleen voor de kwaliteit van onze producten, leveringen en service, maar ook voor de kwaliteit van onze relatie met jou als klant. Vanuit deze basisgedachte willen wij met je meedenken, samenwerken en groeien!

Certificering

Vanuit onze achtergrond in de voedingsindustrie vinden wij het belangrijk een omgeving te creëren waarin de producthygiëne en productveiligheid zijn gewaarborgd. Daarom zijn wij ISO en BRC-gecertificeerd (ISO 9001:2015 en ISO22000:2005). ISO9001 betreft het kwaliteitsmanagementsysteem van onze organisatie, ISO22000 het voedselveiligheidssysteem. Bekijk ook eens al onze certificaten.