Gehoorbescherming

Gehoorbescherming online kopen?
Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

22 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
Gehoorbescherming

Gehoorbescherming voor elke situatie

Wij vinden dat het belangrijk is dat u veilig uw werkzaamheden moet kunnen uitvoeren. Overmatig lawaai is schadelijk voor uw gehoor waartegen u zich goed moet beschermen. Daarom hebben wij een goed assortiment gehoorbescherming samengesteld van bekende merken zoals Honeywell Safety, Moldex en Jackson Safety gehoorbescherming. Dit zijn merken die zich al jaren bewezen hebben op het gebied van gehoorbescherming.

Soorten gehoorbescherming

Ons assortiment bestaat uit oordopjes en geluid reducerende oorkappen. De oordopjes zijn verkrijgbaar in varianten voor eenmalig gebruik, meermalig gebruik of detecteerbaar en bieden gehoorbescherming tegen verschillende geluidsniveaus .

Wij leveren gehoorbescherming direct vanuit voorraad

Wij vinden het belangrijk dat u snel de juiste gehoorbescherming kunt gebruiken. Daarom leveren wij gehoorbescherming direct vanuit voorraad. Bestelt u voor 12:00 uur? Dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag! Wij hanteren een franco grens van €150,-, voor orders met een lagere waarde bereken wij €7,50 verzendkosten. U kunt uw bestelling eenvoudig, snel én veilig afrekenen via iDEAL of creditcard.