Huishoudhandschoenen

Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

28 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
Huishoudhandschoenen

Huishoudhandschoenen

Met de huishoudhandschoenen van CMT bent u verzekerd van een goede huishoudhandschoenen waarbij u kunt kiezen uit twee verschillende diktes. Uiteraard zijn de huishoudhandschoenen beschikbaar in de kleuren geel en blauw. De handschoenen hebben een gevlokte voering en hebben een stevige rolrand. Omdat CMT staat voor een goede kwaliteit voldoen de huishoudhandschoenen aan de normeringen EN420, EN374-1, -2, -3 en EN388.

Huishoudhandschoenen voor de voedingsindustrie

Naast het feit dat de huishoudhandschoenen van CMT geschikt zijn voor dagelijkse schoonmaaktaken kunnen ze ook ingezet worden bij werkzaamheden waarbij contact is met voeding. Doordat de huishoudhandschoenen conform de Europese wetgeving EG1935/2004 zijn en de juiste fysieke eigenschappen, kunnen zij perfect ingezet worden in de voedingsindustrie.

Wij leveren huishoudhandschoenen uit voorraad

Wij leveren als importeur van CMT huishoudhandschoenen direct uit voorraad. Bestelt u voor 12:00 uur? Dan versturen wij uw order nog dezelfde dag op! Orders boven de €150,- versturen wij gratis op. U kunt uw bestelling eenvoudig, snel én veilig afrekenen via iDEAL of creditcard. Heeft u vragen over onze producten of andere vragen, neem dan contact met ons op.