Werkhandschoenen

Werkhandschoenen online bestellen?
Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

81 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
Werkhandschoenen

Veilige handen met de juiste werkhandschoenen

Door het gebruik van de juiste werkhandschoenen beschermt u uw handen tegen de, van te voren bekende, risico’s die kunnen ontstaan tijdens uw werkzaamheden. Omdat er veel soorten werkzaamheden zijn is het aanbod werkhandschoenen zeer divers. Zo kunt u werkhandschoenen kopen voor algemene bescherming, bescherming tegen temperatuur, mechanische risico’s, chemische risico’s en bijvoorbeeld werkhandschoenen voor radioactieve risico’s. Let bij het selecteren van een perfecte werkhandschoen naar de EN-normeringen, duurzaamheid en pasvorm.

Belangrijke EN-normeringen voor werkhandschoenen

Bij het selecteren van de juiste werkhandschoen is het belangrijk om te kijken aan welke EN-normering de werkhandschoenen voldoet en welke score die hebben. De belangrijkste EN-normeringen voor werkhandschoenen zijn:

- EN420 – Algemene vereisten voor handschoenen;

- EN388 – Bescherming tegen mechanische risico’s;

- EN374 – Bescherming tegen chemicaliën en micro-organismen;

- EN12477 – Bescherming tegen het manueel lassen van metalen;

- EN511 – Bescherming tegen kou

- EN421 – Bescherming tegen ioniserende straling en radioactieve besmetting

- EN1149 – Antistatische eigenschappen

Heeft u bepaalde vraag over de werkhandschoenen die wij verkopen, neem dan contact met ons voor meer informatie over de werkhandschoenen type die u wilt bestellen.

Vandaag voor 12:00 uur besteld is morgen in huis

Bestelt u voor 12:00 uur werkhandschoenen? Dan versturen wij uw order nog dezelfde dag! Wij hanteren een franco grens van €150,-, voor orders met een lagere waarde bereken wij €7,50 verzendkosten. U kunt uw bestelling eenvoudig, snel én veilig afrekenen via iDEAL of creditcard.