Handdoeken

wist u dat het gebruik van papieren handdoekjes de beste droogmethode is voor uw handen? Kies uit ruim 50 soorten handdoekjes van de bekende merken zoals Tork, Kimberly Clark en Katrin.
Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

81 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
Handdoeken

Handdoekpapier nodig?

Cemex Trescon heeft een breed assortiment handdoekpapier en handdoekrollen, voor verschillende dispensers. In het assortiment zitten onder andere handdoekjes van kwaliteitsmerken als Tork, Kimberly Clark en Katrin.

Dispensers voor uw handdoekpapier

Voor alle typen handdoekpapier hebben wij dispensers in ons assortiment. Elk soort handdoekpapier heeft een systeemtype die correspondeert met een dispenser. Het gebruik van dispensers is altijd aan te raden. Zo wordt het gebruiksgemak vergroot en wordt er meer hygiëne geboden doordat het handdoekpapier op een schone plek hangt en daarmee niet vervuild kan worden met vuil van buitenaf. Bent u op zoek naar een bijpassende dispenser, voor uw handdoekpapier? Bekijk dan gerust ons dispenser assortiment.

Handdoekpapier bestellen bij Cemex Trescon

U kunt al uw soorten handdoekrollen en handdoekpapier eenvoudig bestellen via onze website. Een groot gedeelte van ons assortiment is uit voorraad leverbaar. Voorradige artikelen die u bestelt vóór 12:00 uur worden nog dezelfde dag verzonden, zodat u uw bestelling de volgende dag in huis heeft. Bij een orderwaarde groter dan €150,- verzenden wij uw bestelling GRATIS. U kunt in de webshop betalen met Creditcard, iDeal of BanContact. Vaste klanten kunnen uiteraard ook op factuur bestellen.