Toiletpapier

WC Papier of Toiletpapier online kopen.
Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

70 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
Toiletpapier

WC papier

Ook WC papier bestelt u online bij Cemex Trescon. Wij hebben een uitgebreid assortiment van toiletpapier van alle grote merken zoals Tork, Kimberly Clark en Katrin. Vergroot de beleving en hygiëne met een bijpassende dispenser voor toiletpaper.

Toilet papier voor elke oplossing

WC papier komt in vele soorten en maten. Bij het bepalen van het juiste toiletpapier kijken we onder andere naar uw gewenste kwaliteit en de capaciteit van uw toiletruimte/dispenser. Zo is er toiletpapier dat past in standaard toiletpapierhouders en toiletpapier op grotere rollen die in een bijpassende dispenser passen. De systeemdispensers zijn zo ontworpen dat het toiletpapier eenvoudig bij te vullen is door uw facilitaire dienst. Wilt u een advies op maat voor het juiste toiletpapier? Wij kunnen u hierbij helpen!

WC papier bestellen bij Cemex Trescon

Wij leveren toiletpapier van Tork, Kimberly Clark en Katrin direct uit voorraad. Bestellen doet u snel een eenvoudig via onze webshop. Uiteraard betaald u in een veilige omgeving via iDeal of met uw creditcard. Als u uw WC papier op werkdagen voor 12:00 uur besteld, is morgen al geleverd. Orders vanaf 150 euro die geplaatst worden via de webshop leveren wij gratis!