Luchtverfrissers

EEN GROOT ASSORTIMENT LUCHTVERFRISSERS

Luchtverfrissers zorgen voor een fijne en aangename omgeving. Cemex Trescon is totaalleverancier van hygiëneproducten, persoonlijke beschermingsmiddelen en medische en facilitaire disposables. Wij hebben ruim 110 jaar ervaring in het leveren van producten aan diverse soorten branches.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

LUCHTVERFRISSERS DRAGEN BIJ AAN EEN POSITIEVE BEOORDELING VAN JE BEDRIJF DOOR BEZOEKERS

In ons assortiment vind je luchtverfrissers van bekende merken zoals Tork en Kimberly Clark. Door een luchtverfrisser te gebruiken, zorg je voor een aangename geur en creëer je een schoon en fris gevoel in de toiletruimte. De toiletruimte is een belangrijk onderdeel in de beeldvorming over je bedrijf door bezoekers. Luchtverfrissers met een aangename geur dragen dus direct bij aan het bedrijfsimago.

LUCHTVERFRISSERS MET EEN AANGENAME GEUR

Luchtverfrissers van Tork en Kimberly Clark hebben altijd een geur die door een breed publiek als aangenaam wordt ervaren. Denk hierbij aan Floral, Citrus, Fruit of een heerlijk lichte appelgeur. Er zijn ook verpakkingen te verkrijgen met daarin diverse geuren, zodat je kunt rouleren.

EENVOUDIG LUCHTVERFRISSERS BESTELLEN BIJ CEMEX TRESCON

Naast luchtverfrissers biedt Cemex Trescon ook bijpassende dispensers aan die de geur van de luchtverfrisser gedoseerd afgeven. 

Plaats je je bestelling op werkdagen voor 14:00, dan wordt deze de volgende dag al geleverd. Zo kun je in zeer korte tijd al je bedrijfsruimte opfrissen met een van onze luchtverfrissers. Betalingen vinden plaats per creditcard of iDeal en als je een vaste klant van ons bent, is kun je ook op rekening bestellen.