Oppervlaktedesinfectie

Oppervlakte desinfectiemiddelen

Ons assortiment oppervlakte desinfectiemiddelen zijn van ons eigen huismerk CMT. Oppervlakte desinfectiemiddelen kunnen worden gebruikt voor het desinfecteren van oppervlakken in o.a. de voedingsindustrie en gezondheidszorg. Onder de CMT desinfectiemiddelen vallen de CMT Spray-Away en de CMT Disinfection Wipes.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

CMT Disinfection Wipes

De CMT Disinfection Wipes zijn geïmpregneerde alcoholdoekjes waarmee oppervlakken gemakkelijk kunnen worden gedesinfecteerd. De doekjes zijn geschikt voor eenmalig gebruik. In een busje CMT Disinfection Wipes zitten 200 doekjes, in een emmer zitten er 680. De doekjes in emmers zijn bovendien aanzienlijk groter.

CMT Spray-Away

De CMT Spray-Away is een desinfectievloeistof op basis van 80% ethanol en 5% IPA. CMT Spray-Away Disinfection alcohol is verkrijgbaar in flessen van 500 ml en cans van 5000 ml. De CMT Spray-Away kan met een verstuiver gemakkelijk worden aangebracht op het te desinfecteren oppervlak.

Oppervlakte desinfectiemiddelen bij Cemex Trescon

Bestel je oppervlakte desinfectiemiddelen eenvoudig en snel bij Cemextrescon.nl. Wij hanteren een zo kort mogelijke levertijd voor de CMT desinfectiemiddelen. Als wij de desinfectiemiddelen op voorraad hebben en je je order voor 14:00 uur plaatst, dan heb je je bestelling morgen al in huis. Is de orderwaarde gelijk aan of groter dan €150,-? Dan verzenden wij je bestelling helemaal GRATIS.