Luchtverfrissers

Luchtverfrissers online bestellen bij Cemex Trescon.
Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

10 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Luchtverfrissers

Een groot assortiment luchtverfrissers

Luchtverfrissers zorgen voor een fijne en aangename omgeving. Cemex Trescon is totaalleverancier van hygiëneproducten, persoonlijke beschermingsmiddelen en medische en facilitaire disposables. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring in het leveren van producten.

Luchtverfrissers dragen bij aan een positieve beoordeling van uw bedrijf door bezoekers

In ons assortiment vindt u luchtverfrissers van bekende merken zoals Tork en Kimberly Clark. Het gebruik van luchtverfrissers zorgen voor een zeer aangename geur en geven het gevoel dat de ruimte schoon en fris is. Uw toiletruimte is een belangrijk onderdeel in de beeldvorming over uw bedrijf door bezoekers. Luchtverfrissers met een aangename geur dragen dus direct bij aan uw imago.

Luchtverfrissers met een aangename geur

Luchtverfrissers van Tork en Kimberly Clark hebben altijd een geur die door een breed publiek als aangenaam wordt ervaren. Denk hierbij aan Floral, Citrus, Fruit of een heerlijk lichte appelgeur. Er zijn ook verpakkingen te verkrijgen met daarin diverse geuren zodat u kunt rouleren.

 Eenvoudig uw luchtverfrissers bestellen bij Cemex Trescon

Voor al uw hygiëneproducten biedt Cemex Trescon naast luchtverfrissers ook bijpassende dispensers aan die de geur van de luchtverfrisser gedoseerd afgeven. Combineer eenvoudig uw bestelling met andere producten via onze website.

Is uw bestelling voor 12:00 geplaatst, dan wordt de bestelling de volgende dag al geleverd. Zo kunt u in zeer korte tijd al uw bedrijfsruimte opfrissen met een van onze luchtverfrissers. Betalingen geschieden per creditcard of iDeal en indien u een vaste klant van ons bent, is er ook de mogelijkheid om op rekening te bestellen.