Oppervlakte desinfectiemiddelen

Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

3 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Oppervlakte desinfectiemiddelen

Oppervlakte desinfectiemiddelen

Cemex Trescon voert assortiment oppervlakte desinfectiemiddelen onder het huismerk CMT. Oppervlakte desinfectiemiddelen kunnen worden gebruikt voor het desinfecteren van oppervlakken in o.a. de voedingsindustrie en gezondheidszorg. Onder de CMT desinfectiemiddelen vallen de CMT Spray-Away en de CMT Disinfection Wipes.

CMT Disinfection Wipes

De CMT Disinfection Wipes zijn geïmpregneerde alcoholdoekjes waarmee oppervlakken gemakkelijk kunnen worden gedesinfecteerd. De doekjes zijn geschikt voor eenmalig gebruik. In een busje CMT Disinfection Wipes zitten 200 doekjes, in een emmer zitten er 680. De doekjes in emmers zijn bovendien aanzienlijk groter.

CMT Spray-Away

De CMT Spray-Away is een desinfectievloeistof op basis van 80% ethanol en 5% IPA. CMT Spray-Away Disinfection alcohol is verkrijgbaar in flessen van 500ml en cans van 5000ml. De CMT Spray-Away kan met een verstuiver gemakkelijk worden aangebracht op het oppervlak dat gedesinfecteerd dient te worden.

Oppervlakte desinfectiemiddelen bij Cemex Trescon

Bestel uw oppervlakte desinfectiemiddelen eenvoudig en snel bij Cemextrescon.nl. Wij hanteren een zo kort mogelijke levertijd voor de CMT desinfectiemiddelen. Als wij de desinfectiemiddelen op voorraad hebben en u plaatst uw bestelling voor 12:00 uur heeft u uw bestelling morgen in huis. Is uw orderwaarde gelijk aan of groter dan €150,- verzenden wij uw bestelling GRATIS.