Salvequick®: Healing wounds since 1947

Eerste hulp bij wondverzorging

Salvequick staat in veel Europese landen synoniem voor pleisters. Het hoogwaardige Zweedse merk heeft zich sinds de oprichting in 1947 ontwikkeld tot een prominente speler op het gebied van wondverzorging. Het brede assortiment van Salvequick voorziet in wondverzorgingsproducten voor elke behoefte en gelegenheid. Alle producten zijn CE-gecertificeerd en goedgekeurd als medisch hulpmiddel. Het Salvequick assortiment bestaat uit verschillende soorten (detecteerbare) pleisters, verband en een slimme pleisterautomaat.


Vernieuwend en innovatief
De pleister is ontwikkeld als een oplossing om snel en hygiënisch kleine ongelukjes te verzorgen. Vanuit die basisgedachte blijft het merk innoveren. Zo bracht Salvequick in 1953 een revolutie teweeg in de markt de introductie van Europa’s eerste enkelvoudig verpakte pleisters.

Snel en hygiënisch
Meer recent is de ontwikkeling van de pleisterautomaat, waarmee je pleisters altijd op een vaste plek bewaart en supersnel kunt handelen. Wanneer de pleister uit de pleisterautomaat wordt getrokken, wordt een deel van het hechtoppervlak vrijgelegd. Hierdoor is de pleister direct klaar voor gebruik. En je hebt maar één hand nodig om de pleister aan te brengen. De slimme uitgifte voorkomt bovendien dat de andere pleisters worden aangeraakt, voor een goede waarborging van de hygiëne. Eenmaal leeg kun je de automaat eenvoudig bijvullen met een speciale sleutel.

Bekijk ons Salvequick assortiment.