Overschoenen

De veiligheidsoverschoenen van Tiger Grip beschermen uw medewerkers en bezoekers tegen uitglijden en verwonding van de voeten en worden o.a. gebruikt in restaurants, de schoonmaakbranche en de logistiek.
Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

38 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
Overschoenen

De veiligheidsoverschoenen van Tiger Grip voorkomen dat uw medewerkers of bezoekers uitglijden op de werkvloer, bijvoorbeeld in magazijnen of de logistieke sector.  

De Tiger Grip overschoenen zorgen voor:

  • Meer veiligheid, door het risico op uitglijden te verminderen. Met de Tiger Grip overschoenen kunt u veilig over natte, gladde of vette vloeren lopen.
  • Meer comfort, want gebruikers kunnen hun eigen schoenen aanhouden.
  • Groot gebruiksgemak: er zijn slechts 4 maten nodig die voorzien in de maten 34 t/m 50.

4 types overschoenen

In het assortiment zitten 4 types overschoenen. Bent u op zoek naar een anti-slip overschoen? Dan is de TigerGrip EASY GRIP wat voor u. De TigerGrip VISITOR en de TigerGrip TOTAL PROTECT zijn veiligheidsoverschoenen die ook een veiligheidsneus hebben. 

Tiger Grip overschoenen bestellen bij Cemex Trescon

De Tiger Grip overschoenen bestelt u eenvoudig en snel online via www.cemextrescon.nl. Bestelt u op werkdagen voor 14.00 uur, dan worden de overschoenen nog de volgende werkdag geleverd. Bezorging is GRATIS bij bestellingen vanaf 150 euro!