Overschoenen
Biedt uw werknemers en bezoekers snel en eenvoudig de juiste bescherming met de overschoenen van Tigergrip. Ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld luchtvaart, natte/gladde omgevingen, distributiecentra en door chauffeurs.
Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

25 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
Overschoenen

In veel magazijnen en werkplaatsen zijn veiligheidsschoenen verplicht, ook voor bezoekers. Bescherm uw bezoekers eenvoudig tegen gevaren op de werkvloer met de veiligheidsoverschoenen van Tiger Grip.

4 type overschoenen

Ons assortiment bestaat uit 4 modellen overschoenen die veiligheid en/of grip bieden. Zoekt u alleen grip? Dan is de Tiger Grip EASY GRIP de beste optie. Zoekt u naast een goede grip ook overschoenen met een veiligheidsneus? Kijk dan eens naar de Tiger Grip Visitor en Tiger Grip Total Protect.  

Altijd de juiste maat overschoen

De Tigergrip veiligheidsoverschoenen zijn verkrijgbaar in de maten 34 tot en met 50. Dit betekent dat voor elke bezoeker of tijdelijke werkkracht een maat beschikbaar is die goed aansluit en de juiste veiligheid biedt.

Veiligheidsoverschoenen kopen

Bestel veilig en snel de gewenste veiligheidsoverschoenen van Tiger Grip bij Cemex Trescon. Wij leveren de Tiger Grip veiligheidsoverschoenen uit voorraad waardoor u de overschoenen snel in huis heeft. Orders die op werkdagen voor 12:00 worden geplaatst worden dezelfde dag verstuurd!