HACCP Thermometer

Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

35 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
HACCP Thermometer

HACCP Thermometer

Het meten van de temperatuur van voedingswaren is een essentieel onderdeel binnen de HACCP richtlijnen. Een goede HACCP thermometer helpt u hierbij. Wij hebben een compleet assortiment HACCP thermometers van ETI die geschikt zijn voor horeca, grootkeukens, voedingsindustrie en transport. Wij hebben een selectie gemaakt van HACCP thermometers met insteekvoeler, infrarood en dataloggers. uit het zeer uitgebreide assortiment van ETI.

HACCP Thermometer opnieuw laten ijken

De HACCP richtlijnen schrijven voor dat u gebruik moet maken van thermometers voorzien van een geldig ijkcertificaat zodat u er zeker van bent dat de thermometers betrouwbaar de temperatuur blijven meten. Bij Cemex Trescon kunt u uw ETI thermometer opnieuw laten ijken . Wilt u hierover meer informatie? Bel dan met onze binnendienst op: +31 (0)79 346 60 00.

ETI Thermalite en Thermapen inruilactie

Wij hebben voor de ETI Thermalite en de ETI Superfast Thermapen thermometers een unieke inruilactie. Bij inlevering van uw oude ETI Thermalite 1 of 2 krijgt 5 euro korting op een nieuwe. Bij aanschaf van een nieuwe ETI Superfast Thermapen ontvangt u bij inlevering van uw oude maar liefst 10 euro korting op uw nieuwe. Zo bent u verzekerd van een goed werkende HACCP thermometer met een geldig ijkcertificaat. Wilt u hierover meer informatie? Bel dan met onze binnendienst op: +31 (0)79 346 60 00.

Over ETI HACCP-thermometers

Electronic Temperature Instruments LTD is een zeer betrouwbare producent van digitale thermometers. In hun fabriek in Worthing, West Sussex, in Engeland assembleren zij bijna alle producten zelf wat resulteert in een echt kwaliteitsproduct waarop u kunt vertrouwen. Cemex Trescon is al decennia lang de importeur van ETI HACCP thermometers en daar zijn wij zeer trots op.